Extra Info - Camping Bovensbos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Extra Info

Locatie
De unieke locatie..we liggen midden in de bossen aan een rustige bosweg. Omringd door weilanden en bossen. Hier is het nog echt stil, en hoor je enkel de natuur. Je loopt, fietst of rijdt zo direct het bos in. Er is een handige fietsknooppunt-route en er zijn diverse wandelroutes. De gezellige dorpen Helden en Panningen liggen dichtbij voor al uw boodschappen en uitjes. Op 2,7 km vindt u de uitgebreide Plus-supermarkt en bakkerij 't Bolke. Op 4 km bent u in het gezellig Panningen met leuke winkels en terassen.

Zwembad
Vanaf 2023 is ons zwembad verwarmd (22-28 graden, hangt af van buitentemperatuur) tijdens de Meivakantie, HePi, Juni en het Hoog en Midseizoen. Er zijn maar weinig kleine campings waar u ook een eigen zwembad tot uw beschikking heeft. Het is heerlijk hier zomers even af te koelen en voor de kinderen een grote bron van vermaak. Het zwembadwater wordt door zonnecollectoren verwarmd. Het is omheind en heeft een "kind-onvriendelijke" sluiting enkel aan de binnenzijde van de toegangsdeur. Het zwembad is op een zoutbasis.  

Kindvriendelijk
Camping Bovensbos is erg geschikt voor kinderen. Zeker jonge kinderen vermaken zich altijd uitstekend. Ook het feit dat de camping autovrij is en niet aan een drukke weg ligt zorgt bij veel ouders voor rust. De camping is goed overzichtelijk en het zwembad heeft een hek rondom.

Paarden & dieren
We zijn nog een echte boerderij waar gewerkt wordt. We handelen in springpaarden en er zijn daarnaast (voor de kinderen) veel dieren die gevoerd en geknuffeld kunnen worden. Wij bieden ook stalling (en training) aan voor gasten die graag hun paard en/of pony meenemen op vakantie. De paarden op stal kunnen bezocht worden, en daarnaast zijn er o.a. varkentjes, alpaca's, lama's, eekhoorns en pony's.

Comfort
De camping biedt zeer ruime plaatsen welke allemaal voorzien zijn van water, electriciteit (eurostekker, meerdere tot 16 A), en een afvoerpunt. Daarnaast is er een zeer fraai sanitair gebouw en een blokhut met koelkast en magnetron, zeker handig voor de gasten met tenten. Ook campers zijn natuurlijk welkom. In de sanitaire unit is toiletpapier, handzeep en zijn er handdoekjes aanwezig. Het douchen is zonder muntjes. Onze ondergrond is zandgrond, waardoor wij geen last van een moddergrond hebben, zelfs niet na zware regenval.

Flexibel & Relaxed
U kunt bij ons aankomen en vertrekken op de door u gewenste (besproken) data. Wij kennen geen verplichte aankomst en/of vertrekdagen. Verder proberen wij op een ongedwongen manier onze camping te runnen en er is, in overleg, veel mogelijk. We willen graag dat al onze gasten het naar de zin hebben. Indien mogelijk tot 18 uur blijven op uw vertrekdag! (tegen bijbetaling). In het hoogseizoen is reserveren enkel mogelijk vanaf 7 nachten.

Camping regels
Wij houden graag het gras zo groen mogelijk. Ook voor de gasten na u. Dus plastic zeil, worteldoek etc. moet tot een minimum worden beperkt. Dus enkel onder het grondzeil van de tent, maar niet verder uitstekend. In de caravan-voortent is luchtdoorlatend doek toegestaan. Onze tarieven zijn niet berekend op Electrische kachels, dus deze zijn helaas niet toegestaan. Een gaskachel kan natuurlijk wel.  Ook het gebruik van de airco graag beperkt houden en houdt dan alstublieft ook uw ramen en deuren gesloten, zodat de airco niet nutteloos aanstaat. Auto's willen wij het liefst op de parkeerplaats maar, als u een goede reden heeft, is in overleg op de plaats ook mogelijk. Wij hopen dat u begrip heeft voor onze regels, alvast vriendelijk dank.

2 PERS. INCL.
VANAF € 18,30 P.N.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu